Hotel Delta Hotels by Marriott Jumeirah Beach (ex Ramada Plaza Jumeirah Beach) 4*



Descriere hotel

Hotelul Delta Hotels by Marriott Jumeirah Beach (ex Ramada Plaza Jumeirah Beach)  4* este situat intre The Walk din Jumeirah Beach Residence si Dubai Marina, la 10 minute de mers cu masina de Mall of the Emirates si la 30 de minute de mers cu masina de Aeroportul International  Dubai. Hotelul apartine lantului hotelier Ramada.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, bancomat, schimb valutar, seif, serviciu de concierge, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, ziare, bilete la atracții sau spectacole, WiFi gratuit in camere, parcare gratuita fara rezervare, lift, facilităţi VIP în cameră, camere de familie, camere pentru nefumători,facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, zonă pentru fumători, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, transfer la aeroport contra cost, închirieri auto, terasă la soare, darts, muzica live, happy hour, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, spălătorie/curatatorie chimica, serviciu de calcat, presă pentru călcat pantaloni, menaj zilnic, piscină în aer liber incalzita, sală de fitness, babysitting/servicii pentru copii, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, bar, restaurant, pranz la pachet, mic dejun în camera, bufet pentru copii, room service, livrări de alimente. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

 Fiecare unitate de cazare are: aer conditionat, telefon, birou, radio, incalzire, TV cu ecran plat si canale prin cablu, WiFi gratuit, serviciu de trezire, baie cu dus/cada, uscator de par, toaleta, halate de baie, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel