Hotel Ramada Downtown Abu Dhabi 4*



Descriere hotel

Hotelul Ramada Downtown Abu Dhabi 4* este situat în centrul orasului Abu Dhabi, la mai putin de 5 minute de mers pe jos de centrul comercial Abu Dhabi si de cartierul de afaceri. Aeroportul International Abu Dhabi se afla la 25 de minute de mers cu masina. Parcul acvatic Yas Waterworld si Parcul tematic Ferrari World se gasesc la 25 de minute de mers cu masina. Restaurantul Sura  servește preparate fine, selectionate. Cafeneaua Blendz din holul hotelului ofera ambianta perfecta pentru socializare și relaxare,  iar Barul Vertical de pe acoperiș este unul dintre punctele de atracție ale orașului.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, incalzire, ziare, lift, seif, transfer la aeroport contra cost, serviciu de transfer, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, zonă pentru fumători, cameră cu facilităţi antialergice, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi VIP în cameră, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, închirieri auto, magazin de suveniruri/cadouri, salon de frumuseţe, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, lustruire pantofi, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de secretariat, bar, restaurant bufet, restaurant a la carte, mic dejun în cameră, snack bar, meniuri cu diete speciale  la cerere, bar la piscină, canale TV pentru copii, babysitting/servicii pentru copii, biliard, darts, club de noapte/DJ, divertisment de seară, karaoke, terasă la soare, piscină pe acoperiș, spa și centru de wellness, sauna, masaj, sală de fitness, baie turcească/baie de aburi. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera este dotata cu: telefon, aer conditionat, minibar, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, fier de calcat, birou, zona de relaxare, incalzie, seif, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale prin cablu/satelit, izolare fonica, baie cu dus/cada, uscator de par, halate de baie, articole de toaletă gratuite, papuci.

Masa hotel

Mic dejun