Hotel Park Rotana Abu Dhabi 5*



Descriere hotel

Hotelul Park Rotana Abu Dhabi 5* se află la 5 minute de marea Moschee Sheikh Zayed, Stadionul Zayed Sports City, parcul Memorial Wahat Al Karama și Centrul de Expoziții Național Abu Dhabi. Insula Yas se gaseste la 20 de minute de mers cu masina, iar Aeroportul International Abu Dhabi la 30 de minute de mers cu  masina. Hotelul apartine lantului hotelier Rotana Hotels & Resorts. Restaurantele hotelului oferă o gama diversa  de preparate arăbești, asiatice și continentale.  Majoritatea camerelor si suitelor oferă vedere la Podul Sheikh Zayed sau Parcul Khalifa. Tarifele camerelor și suitelor Club includ și acces la lounge-ul Club exclusivist, amenajat la etajul al 9-lea. Hotelul detine  piscină în aer liber cu temperatură controlată, piscină acoperită pentru copii, zonă de joacă, teren de tenis iluminat, baie de aburi și saună.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla:  recepţie deschisă nonstop, aer conditionat, lift, ziare, transfer la aeroport, serviciu de transfer contra cost, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, camere pentru nefumători, camere de familie, facilităţi VIP în cameră, suită nupţială, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, închirieri auto, magazin de suveniruri/cadouri, salon de frumuseţe, room service, bar la piscină, bar, restaurant bufet, restaurant a la carte, meniuri cu diete speciale  la cerere, snack bar, mic dejun în cameră, meniu pentru copii, cafenea, pranz la pachet, bancomat, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, vestiare, serviciu zilnic de menaj, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, lustruire pantofi, serviciu de secretariat, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri,  zonă de joacă, babysitting/servicii pentru copii, canale TV pentru copii, echipament de joacă pentru exterior, piscină în aer liber, zonă de mică adancime, piscină încălzită, piscină pentru copii, sesiuni de yoga, cameră de aburi, baie publică, spa și centru de wellness, sauna, masaj, sala de fitness, baie în aer liber, teren de tenis, darts, biliard, tenis de masa, club de noapte/DJ, teren de joacă pentru copii. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare unitate de cazare detine: aer conditionat, telefon, seif, TV cu ecran plat si canale prin cablu, WiFi gratuit, minibar, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, fier de calcat, zona de relaxare, baie, uscator de par, articole de toaleta gratuite, papuci, halate de baie, apa imbuteliata.  

Masa hotel

Mic dejun