Hotel Movenpick Jumeirah Lakes Towers 5*



Descriere hotel

Hotelul Movenpick Jumeirah Lakes Towers 5* este situat în zona Jumeirah Lake Towers din Dubai, la doar 5 minute de mers pe jos de stația de metrou Jumeirah Lakes Towers și de centrul comercial Marina. Centrul comercial Ibn Battuta se află la 10 minute de mers cu mașina. Hotelul este situat  în apropiere de faimosul arhipelag Palm Jumeirah, de plaje și de terenurile de golf. Zona este renumita pentru viata de noapte, deliciile gastronomice si spectaculoasele bijuterii arhitecturale. Dintre numeroasele optiuni de luat masa amintim barul "The Urban Bar & Kitchen", restaurantul "Nosh" cu bucatarie deschisa, seri tematice, cu bufet si meniu a la carte, precum si lounge-ul "Crema" din lobby care serveste gustari usoare si cafea proaspat preparata. Hotelul face parte din lantul hotelier Moevenpick Hotels & Resorts.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Movenpick  Jumeirah Lakes Towers 5* le ofera oaspetilor sai: piscină în aer liber (deschisă tot anul), terasă la soare, grădină, teren de golf (la maxim 3 km), spa și centru de wellness, teren de joacă pentru copii, divertisment de seară, sală de fitness, saună, masaj, restaurant (bufet), bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), snack bar, WiFi gratuit in camere si in spatiile publice, parcare gratuita fara rezervare, seif, lift, ziare, magazine, minimarket, încălzire, zonă pentru fumători, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, room service, închirieri auto, recepţie deschisă nonstop, transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (gratuit), birou de turism, schimb valutar, cameră de bagaje, bancomat, babysitting/servicii pentru copii, serviciu de concierge, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, fax/copiator, centru de afaceri, săli de conferinţe, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, salon de frumusete.

Camere hotel

Toate cele 168 de camere sunt decorate în nuanțe de bej şi oferă aer condiționat, podele cu mochetă, vedere la lacuri și la  portul de agrement Dubai, TV cu ecrane plate, facilități pentru prepararea  ceaiului și cafelei,  bai  spațioase cu dușuri cu efect de ploaie și cazi.

Masa hotel

Mic dejun.