Hotel Movenpick Jumeirah Beach 5*



Descriere hotel

Hotelul Movenpick Jumeirah Beach 5* a fost construit in anul 2010, este amplasat pe litoralul Jumeirah, la cateva minute de mers cu masina pana la cele mai renumite centre comerciale din Dubai, partia de schi acoperita, clubul de golf, aquaparc-uri, clubul de echitatie. Pana la aeroportul Dubai sunt 30 de minute de mers cu masina. Hotelul este alcatuit dintr-o cladire principala de 23 etaje. Toate camerele au vedere directa sau partiala la mare.
Chiar daca hotelul nu dispune de o plaja privata, vis-a-vis este amplasata o plaja frumoasa neamenajata. Este un hotel de buget redus, dar in acelasi timp ofera servicii de calitate. Tinerilor casatoriti li se ofera camere cu baie deschisa originala amplasata alaturi de dormitor. Alaturi de hotel se afla un loc de joaca frumos pentru copii, dar si unul dintre cele mai renumite locatii din oras - promenada Walk. Se percepe o garantie la check-in.
Se accepta plata cu carduri de credit: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Movenpick Jumeirah Beach 5* ofera oaspetilor sai restaurant, sushi bar, vinoteca, cafenea, bar, Internet Wi-Fi (in locurile publice), centru de business, sala de evenimente (300 persoane).
Relaxare si sport: Gratuit: sala de fitness, sauna, baie cu aburi, piscina «infinity»;
Contra cost: masaj, Spa.
Copii: meniu pentru copii, bona (contra cost).
Plaja: Vis-a-vis de hotel se afla plaja publica (neamenajata) cu nisip Jumeirah Beach Residence. Hotelul ofera geanta, prosop, umbrela, sticla de apa. La piscina: prosoape, sezlonguri, umbrele - gratuit.

Camere hotel

Camerele hotelului dispun de foehn, seif, halate, papuci, telefon, balcon, TV, radio, Internet, set pentru ceai si cafea, apa (gratuit), mini bar (contra cost), Aer Conditionat, room service (24 ore).
Hotelul are 294 camere standard si apartamente: 129 Superior Room (vedere directa sau partiala la mare, 35 mp, maxim 3 sau 2+1 persoane), 102 Deluxe Room (35 mp, maxim 3 sau 2 + 1 persoane), 14 Junior Suite (dormitor, living, usa despartitoare, 70 mp, max. 3 sau 2+1 persoane), 2 Royal Suite (dormitor, living, usa despartitoare, doua bai, 140 mp, maxim 4 sau 2+2 persoane). Exista camere pentru nefumatori si persoane cu handicap. Camere connected room - la cerere.

Masa hotel

Mic dejun.
Demipensiune.