Hotel Metropolitan Dubai 4*



Descriere hotel

Hotelul Metropolitan Dubai 4* este situat la 2,4 km de Mall of the Emirates, la 2,6 km de Plaja Jumeirah, la 10 km de Burj Khalifa si la 20 de km de aeroportul international din Dubai. Hotelul face parte din lantul hotelier Habtoor Hotels.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, ziare, seif, lift, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, închirieri auto, parcare gratuita cu rezervare, WiFi gratuit, room service, automat gustari si bauturi, bar, snack bar, restaurant bufet, restaurant a la carte, meniu pentru copii, meniuri cu diete speciale  la cerere, mic dejun în cameră, bancomat, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, serviciu zilnic de menaj, spălătorie, curatatorie chimica, serviciu de calcat, presă pentru călcat pantaloni, lustruire pantofi, babysitting/servicii pentru copii, darts, biliard, fax/copiator, sali de conferinte si petreceri, serviciu de secretariat, cameră cu facilităţi antialergice, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, magazin de suveniruri/cadouri,  salon de frumuseţe. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu: seif, telefon, aer conditionat, minibar, fier de calcat, birou, TV cu ecran plat si canale prin satelit/cablu, fierbator electric, izolare fonica, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, baie cu dus/cada, halate de  baie, articole de toaleta gratuite, uscator de par, papuci.

Masa hotel

Mic dejun