Hotel Lotus Grand Hotel Apartments 4*



Descriere hotel

Lotus Grand Hotel Apartments 4* se afla la numai 3 km de Aeroportul International Dubai, la 15 minute de mers cu masina de World Trade Centre, micul golf Dubai Creek, celebrele targuri de aur, centrul comercial si numeroasele cluburi de golf din oras. Cafeneaua BiteRite, deschisa non stop ofera preparate internationale. Oaspetii se bucura de sala de sport, jacuzzi, sauna, baia de aburi, piscina pentru copii si piscina in aer liber de pe acoperis cu vedere la oras.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Lotus Grand Hotel Apartments 4* ofera: recepţie deschisă non stop, transfer de la/la aeroport (gratuit), serviciu de transfer (gratuit), terasă la soare, piscină în aer liber (deschisă tot anul), sală de fitness, baie turcească/baie de aburi, saună, cadă cu hidromasaj/jacuzzi,  închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, WiFi gratuit, aer condiţionat, lift, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi VIP în cameră, restaurant (bufet), restaurant (a la carte), mic dejun în cameră, snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), room service, grătar,  salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, magazine, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, săli de conferinte şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator.

Camere hotel

Cele 130 de apartamente cu mobilier elegant au 1, 2 sau 3 dormitoare, balcoane, bucatarii complet utilate, bai private pentru fiecare dormitor, livinguri, TV  cu ecrane plate de 34 inch cu programe prin satelit  si DVD playere.

Masa hotel

Mic dejun.