Hotel JW Marriott Marquis Dubai 5*



Descriere hotel

Hotelul JW Marriott Marquis Dubai 5* se afla intre Dubai Mall si Mall of the Emirates, langa statia de metrou Business Bay, langa noua extensie a Canalului Dubai, la 20 de minute de mers cu masina de Parcul acvatic Wild Wadi, la 25 de minute de mers cu masina de Aeroportul International Dubai si la 17 km de Clubul de golf Emirates. Hotelul ofera 15 restaurante premiate, baruri si lounge-uri, centru spa, unitati de cazare luxoase, piscina in aer liber, parcare cu valet.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, bancomat, schimb valutar, serviciu de concierge, birou de turism, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, seif, lift, ziare, aer condiţionat, închirieri auto, magazin de suveniruri/cadouri, camere izolate fonic, facilităţi VIP în cameră, camere de familie, camere pentru nefumători, gradina, săli de conferinte şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, spa și centru de wellness, sauna, masaj, sală de fitness, baie turcească/baie de aburi, piscină pe acoperiș, club de noapte/DJ , seri cu cina tematica, happy hour, bar, snack bar, restaurant, room service. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera ofera: aer conditionat, mini bar, telefon, seif, fier de calcat, radio, zona de relaxare, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale prin satelit, serviciu de trezire, masina de cafea, statie de incarcare iPod, baie cu dus/cada, toaleta, uscator de par, halate de baie, articole de toaletă gratuite, papuci de casa.

Masa hotel

Mic dejun.