Hotel Park Regency (ex Hyatt Regency) 5*



Descriere hotel

Hotelul Park Regency (ex Hyatt Regency) 5* este un complex luxos din Sharm El Sheikh fiind amplasat în mijlocul unor grădini amenajate şi a unor piscine tip lagună. Aflat la doar 200 de metri de Marea Roşie hotelul include un centru spa, magazine şi 5 restaurante. Toate camerele hotelului Hyatt Regency 5* sunt prevăzute standard cu balcoane mobilate cu vedere la mare, incluzand cadă, cabină de duş şi articole de toaletă luxoase, îmbogăţite cu minerale din Marea Moartă.
Hotelul este amplasat la 10 km de aeroport, la 6 km de la Naama Bay si la 10 km de la Orasul Vechi, in apropierea golfului Naama Bay, pe malul marii, acesta fiind construit in anul 2000 iar ultima renovare partiala efectuandu-se in anul 2007.
Hotelul este alcatuit din cladirea principala de 2 etaje si un complex de corpuri de 1, 2, 3 si 4 etaje, avand 471 de camere: 320 Sea View Room, Sea Front Room (max. 2+1sau 3 persoane, 38 m patrati), Regency Club Room, Regency Suite, Executive Suite, Diplomatic Suite, Presidential Suite, Royal Villa. In hotel sunt 4 camere pentru persoane cu dizabilitati si connected room.
Se accepta plata cu carduri de credit: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club si Traveles Checks.
Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.
Complexul Hyatt Regency 5* este un hotel din clasa VIP cu servicii de inalta calitate, spatiu verde ingrijit si personal amabil, fiind recomandat persoanelor cu gusturi rafinate.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Park Regency (ex Hyatt Regency) 5* dispune de 5 restaurante (4 a la carte - contra cost),
3 baruri , 4 piscine exterioare (cu incalzire pe timp de iarna), tobogan acvatic, piscina interioara, medic la cerere (contra cost), coafor (contra cost), spalatorie (contra cost), 4 sali conferinte (capacitate 840 persoane - contra cost), magazine,
parcare, comanda taxi, schimb valutar, internet-cafe (contra cost) si o linie de autobuz pana in oras.
Relaxare si sport: Gratuit: sala fitness, sauna, baie cu aburi, jacuzzi, tenis de masa, aerobic, biliard, volei pe plaja, baschet, program de animatie si muzica live.
Contra cost: masaj, SPA, 4 terenuri  tenis, inchiriere rachete tenis, 2 terenuri, squash, centru diving.
Copii: piscina pentru copii (cu incalzire pe timp de iarna), loc de joaca, animatie pentru copii, club pentru copii (4-12 ani), bona (la cerere - contra cost), scaune speciale pentru copii in restaurant si baby cot (la cerere - la receptie).
Plaja este privata cu corali si ponton, recomandandu-se incaltaminte speciala. La plaja: umbrelele, sezlongurile, saltelele si prosoapele sunt oferite gratuit iar la piscina umbrelele, sezlongurile, saltelele si prosoapele sunt de asemenea oferite gratuit.

Camere hotel

Camerele sunt dotate cu cada sau dus, foehn, seif, Aer Conditionat centralizat,
TV prin satelit, telefon, mini-bar (contra cost - aprovizionat), serviciu ceai, cafea,
halat, papuci, pardoseala – gresie, balcon sau terasa, room service (contra cost),
internet (contra cost), curatenia in camera se efectueaza zilnic iar schimbarea lenjeriei se face de asemenea tot zilnic .

Masa hotel

Mic Dejun.