Hotel Holiday Inn Dubai Festival City 4*



Descriere hotel

Hotelul Holiday Inn Dubai Festival City 4* este conectat direct la Centrul comercial Dubai Festival, cu 500 de magazine, restaurante și divertisment pentru copii și familii, la cativa pasi de un magazin IKEA si la 3 km de Aeroportul International Dubai. Zona hotelului este ideala pentru shopping d ela branduri de lux. Oaspetilor li se ofera o atracție care a doborat multe recorduri - Imagine Show pe cea mai mare suprafață de proiecție pe apă și cea mai mare hartă permanentă de proiecție din lume - ambele aflate în Guinness World Records, cu cea mai recentă tehnologie de divertisment în apă, pirotehnie, lasere, lumini și efecte dramatice. Hotelul apartine lantului hotelier Holiday Inn Hotels & Resorts.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, lift, seif, ziare, aer condiţionat, încălzire, terasă la soare, transfer la aeroport, zonă pentru fumători, schimb valutar, serviciu de concierge, cameră de bagaje, birou de turism, canale TV pentru copii, camere izolate fonic, camere pentru nefumători, camere de familie, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, serviciu de secretariat, săli de conferinte şi petreceri, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, restaurant, cafenea, bufet pentru copii, mic dejun în cameră, room service, mobilier de gradina, piscină pentru copii, șezlonguri sau paturi de plajă, prosoape de piscină, piscină încălzită in aer liber, spa și centru de wellness, masaj, sală de fitness, WiFi gratuit, paracre gratuita fara rezervare. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera dispune de: aer condiţionat, room service nonstop, mini bar, seif, ceas deşteptător, birou, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, telefon, fier de călcat, zonă de relaxare, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale prin satelit/cablu,  izolare fonică, fierbător electric,  uscător de haine, baie cu dus/cada, uscător de păr, halate de baie, articole de toaletă gratuite,  papuci de casă, toaletă.

Masa hotel

Mic dejun