Hotel Hilton Garden Inn Dubai Mall Of The Emirates 4*



Descriere hotel

Hotelul Hilton Garden Inn Dubai Mall Of The Emirates 4*  este situat în Dubai, la 600 de metri de Mall of the Emirates, la 6 km de Turnul Burj Al Arab, la 11 km de The Walk at JBR, la 13 km de Autodromul Dubai si la 14 km de Aquaventure Waterpark. Burj Khalifa se afla la 16 km, iar Aeroportul International Dubai este la 27 de km distanta.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, bancomat, cameră de bagaje, serviciu de concierge, birou de turism, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, fax/copiator, centru de afaceri, săli de conferinte şi petreceri, parcare gratuita fara rezervare, ziare, lift, seif, aer condiţionat, transfer la aeroport contra cost, magazin de suveniruri/cadouri, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, piscină în aer liber, sală de fitness, bar, restaurant, spălătorie , lustruire pantofi, minimarket, zonă pentru fumători. Animalele de companie nu sunt acceptate. 


Camere hotel

Fiecare camera/suita dispune de: aer condiţionat, mini bar, aparat pentru prepararea ceaului/cafelei, birou, seif, canapea, zona de relaxare, TV cu ecran plat si canale prin satelit, WiFi gratuit, DVD player, baie cu dus/cada, toaleta, uscator de par.

Masa hotel

Mic dejun.