Hotel Hilton Garden Inn Dubai Al Mina 4*



Descriere hotel

Hotelul Hilton Garden Inn Dubai Al Mina 4* este situat in zona Jumeirah, unde este si cel mai nou cartier de pe plaja din Dubai, La Mer. Dubai World Trade Center, Dubai International Financial Centre, Dubai Mall și Burj Khalifa sunt la 10 minute de mers cu masina. Hotelul apartine lantului hotelier Hilton Garden Inn.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, terasă la soare, lift, seif, ziare, aer condiţionat, serviciu de transfer, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, închirieri auto, salon TV, zonă pentru fumători, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, magazin de suveniruri/cadouri, minimarket, livrări de alimente, bar, restaurant, meniuri cu diete speciale  la cerere, snack bar, meniu pentru copii, cafenea, room service, pranz la pachet, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, serviciu de concierge, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de secretariat, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, bilete la atracții sau spectacole, piscină pe acoperiș, umbrele de plajă, șezlonguri sau paturi de plajă, prosoape de piscină, sală de fitness. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera detine: aer condiţionat, seif, mini bar, radio, birou, zonă de relaxare, TV cu ecran plat si canale prin satelit,  telefon, WiFi gratuit, facilităţi de călcat, serviciu de trezire, fierbător electric, statie iPod, uscător de haine, maşină de spălat, baie cu dus/cada, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, toaleta, halate de baie,  papuci de casă.

Masa hotel

Mic dejun