Hotel Golden Tulip Media 4*



Descriere hotel

Hotelul Golden Tulip Media 4* este situat la 5 minute de mers pe jos de staţia de metrou Dubai Internet City, langa zonele Dubai Internet City, Dubai Media City şi Knowledge Village si la 6 km distanta de Mall of the Emirates. Hotelul apartine lantului hotelier Golden Tulip.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, lift, aer condiţionat, transfer la aeroport contra cost, terasa, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, închirieri auto,zonă pentru fumători, magazin de suveniruri/cadouri, ziare, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, camere pentru nefumători, restaurant, meniu pentru copii, cafenea, room service, minimarket, cameră de bagaje, serviciu de concierge, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de secretariat, spălătorie/curăţătorie chimică, serviciu de calcat, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, lustruire pantofi, piscină în aer liber, saună, sală de fitness, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, cameră de aburi. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera detine: zonă de relaxare, seif,  aer condiţionat,  telefon, minibar, birou,  fier de călcat,  zonă de relaxare, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale prin satelit/cablu, canapea, serviciu de trezire,  fierbător electric, uscător de haine, baie cu dus/cada, toaleta, articole de toaletă gratuite,  uscător de păr, papuci de casă.  

Masa hotel

Mic dejun.