Hotel Ghaya Grand Hotel 5*



Descriere hotel

Hotelul Ghaya Grand Hotel 5* este situat în cartierul International Media Production Zone (IMPZ) din Dubai, la 18 km de Jumeirah Beach Residence și la 12 km de Mall of the Emirates. Aeroportul Internațional Dubai se află la 29 km. Hotelul oferă zilnic un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul la Mall of the Emirates şi la Jumeirah Beach Residence si la cerere se ofera un serviciu de transfer de la/ la aeroport.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Ghaya Grand Hotel 5* le ofera oaspetilor sai: piscină în aer liber, parcare gratuita fara rezervare, teren de tenis, sauna, sala de fitness, spa și centru de wellness, teren de joacă pentru copii, club pentru copii, masaj, divertisment de seara, mic dejun în cameră, restaurant (bufet), snack bar, restaurant (a la carte), WiFi gratuit in intregul hotel, room service, inchirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, serviciu de concierge, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi, serviciu zilnic de menaj, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, suită nupţială, ziare, magazine, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, lift, camere izolate fonic, încălzire. Fumatul este interzis în toate spaţiile publice şi private.  

Camere hotel

Toate camerele au aer condiţionat şi TV cu ecran plat și canale prin satelit/cablu, bai cu cadă, bideuri şi uscătoare de păr. Camerele au vedere la oraș.

Masa hotel

Mic dejun.