Hotel Dukes The Palm a Royal Hideaway 5*



Descriere hotel

Hotelul Dukes The Palm a Royal Hideaway 5* luxos şi modern, cu un pronuntat caracter britanic,  este situat în zona Palm Jumeirah, la 30 de minute de mers cu masina de Aeroportul  International Dubai si Aeroportul Al Maktoum, la 20 de minute de mers cu masina de Mall of the Emirates si la 30 de minute de Dubai Mall. Toate parcurile de distractii din complexul Dubai Parks and Resorts se afla la distanta de 30 de minute de mers cu masina. Cele mai bune si mai variate preparate culinare britanice sunt oferite de catre restaurantul Great British. Barul Dukes oferă unul dintre cele mai bune cocktailuri Martini din lume. Hotelul detine  o sală de gimnastică de ultimă generaţie, cu echipament complex potrivit pentru programul de fitness al oaspeţilor, care aflandu-se la etajul 14, ofera  vederea spectaculoasa  a portului de agrement Dubai. Oaspeţii se pot relaxa în raul artificial sau pot practica o varietate de sporturi nautice pe plajă.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, grădină, serviciu de concierge, camera de bagaje, lift, seif, aer condiţionat, camere de familie, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, transfer de la și/sau la aeroport, camere izolate fonic, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, room service, mic dejun în cameră, bar, restaurant bufet, bar la piscină, restaurant a la carte, snack bar, grătar,  WiFi gratuit, parcare gratuita cu rezervare, babysitting/servicii pentru copii, serviciu zilnic de menaj, spalatorie, curatatorie chimica, serviciu de călcat, presă pentru călcat pantaloni, fax/copiator, sali de conferinte si petreceri, serviciu de secretariat, zonă de plajă privată cu acces direct, piscină în aer liber infinita, piscină interioară, sesiuni de yoga, sesiuni de fitness, divertisment de seară, sporturi nautice, teren de joacă pentru copii, club pentru copii. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu: balcon, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale prin satelit, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, minibar, telefon, aer conditionat, fier de calcat, zona de relaxare, izolare fonica, chicineta,  frigider, cuptor cu microunde, masina de spalat vase, ustensile de bucatarie, cuptor, plita de gatit, fierbator electric, baie cu dus/cada, halate de baie, uscator de par, articole de toaleta gratuite. 

Masa hotel

Mic dejun