Hotel Byblos 4*



Descriere hotel

Hotelul Byblos 4* se afla la 5 minute de mers pe jos de statia de metrou Dubai Internet City si la mai putin de 3 km distanta de Hipodromul Jebel Ali si de  Dubai Internet City. Acest hotel detine o piscina in aer liber, 6 restaurante si baruri si un bar cu terasa, The Deck care are vedere panoramica la oras. Restaurantul coreean Kung oferă pe langa preparatele cu specific coreean, o secţiune separată de karaoke. Barul englezesc Crown & Lion organizeaza seri tematice de divertisment si serveşte preparate britanice de bar.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, aer condiţionat, lift, seif, transfer la aeroport contra cost, zonă pentru fumători, minimarket, închirieri auto, parcare pazita si parcare pentru persoane cu handicap, fax/copiator, serviciu de secretariat, săli de conferinte şi petreceri, magazine, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi VIP în cameră, salon de frumuseţe, ziare, room service, bar, snack bar, restaurant bufet, restaurant a la carte, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, lustruire pantofi, serviciu zilnic de menaj, terasă, cameră de jocuri, biliard, karaoke, darts, club de noapte/DJ, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, sauna, sala de fitness, masaj, cameră de aburi. 

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu: aer conditionat, mini bar, seif, telefon, aparat pentru prepararea  ceaiului/cafelei, birou, fier de calcat, TV cu ecran plat si canale prin satelit, baie cu dus/cada, uscator de par, halate de baie, papuci, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

Mic dejun