Hotel Bab Al Shams Desert Resort & Spa 5*



Descriere hotel

Hotelul  Bab Al Shams Desert Resort & Spa 5*construit in stilul unui fort arab este situat  printre dunele de nisip din jurul Dubaiului, la aproximativ 45 de minute de Aeroportul Internaţional Dubai şi de centrul oraşului Dubai. Cele patru  restaurante  servesc preparate din gastronomia tradiţională araba şi internaţională. Renumitul restaurant în aer liber Al Hadheerah Desert  ofera o cina araba unica.  Curţile cu fantani, grădinile luxuriante şi aleile pietruite duc către camere elegante, decorate în  stil rustic arab. Centrul de spa Satori oferă o gamă largă de tratamente, inclusiv masaje de întinerire. Oaspetii pot face drumetii in desert cu camilele sau cu jeep-urile, pot face tir cu arcul, pot juca crochet sau pot vana cu soimi. La dispozitia copiilor se afla Clubul Sinbad Kids si piscina umbrita.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, bancomat, schimb valutar, transfer de la și/sau la aeroport, aer condiţionat, incalzire, seif, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, ziare, serviciu de concierge, cameră de bagaje, zonă pentru fumători, magazine, bar, bufet pentru copii, snack bar, restaurant, room service, bar la piscină,  zonă de picnic, camere izolate fonic, facilităţi VIP în cameră, camere pentru nefumători, magazin de suveniruri/cadouri, salon de frumuseţe, șemineu în aer liber, terasă la soare, gradina mobilata, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, business centre, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, tir cu arcul, muzica live, happy hour, seri cu cină tematică, tururi de mers pe jos/cu bicicleta, club pentru copii, piscină pentru copii, canale TV pentru copii, echipament de joacă pentru exterior, zonă de joacă, babysitting/servicii pentru copii, teren de joacă pentru copii, mini golf, echitatie, divertisment de seară, ciclism, tenis de masă, biliard,  spa și centru de wellness, cameră de aburi, sală de fitness, saună, masaj, baie turcească/baie de aburi, piscină în aer liber,  prosoape de piscină, umbrele de plajă, serviciu zilnic de menaj, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu:  aer condiţionat, balcon, telefon, seif, mini bar, fier de călcat, radio, birou,  încălzire, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale prin satelit, şemineu,  serviciu de trezire, fierbător electric, uscător de haine, baie cu dus/cada, uscător de păr, halate de baie, toaleta,  papuci de casă, bideu, articole de toaletă gratuite. 

Masa hotel

Mic dejun.