Hotel AVANI Deira Dubai 5*



Descriere hotel

Hotelul AVANI Deira Dubai 5* este situat la doar 10 minute de cartierul central de afaceri și la 4 km de aeroportul internațional din Dubai și de souk-urile de aur și mirodenii. Aceasta zona  are cea mai mare diversitate culturală. Stația de metrou Abu Baker este situată in apropiere. Oaspeții pot cutreiera cu usurinta străzile  animate din Deira și din zona istorică Creek, cu pitorestile taxiuri locale de apă  - Abra. Pe langa restaurantul care ofera mese pe tot parcursul zilei, si mic dejun tip bufet zilnic, oaspetii pot manca si la restaurantul Spectators. In numai 10 minute se poate ajunge cu masia la  aeroportul internaţional din Dubai, Dubai Creek şi souk-uri si in 20 de minute se ajunge la centrul de afaceri Dubai World Trade Centre şi la centrul comercial Dubai Mall. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, transfer la aeroport contra cost, ziare, seif, lift, zonă pentru fumători, WiFi gratuit in zonele publice si contra cost in camere, parcare gratuita fara rezervare, bancomat, camera de bagaje, serviciu de concierge, schimb valutar, sali de conferinte si petreceri, fax/copiator, serviciu de secretariat, magazine, închirieri auto, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi VIP în cameră, magazin de suveniruri/cadouri, room service, bar, meniuri cu diete speciale la cerere, restaurant bufet, restaurant a la carte, mic dejun în cameră, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie/curatatorie chimica, serviciu de calcat, lustruire pantofi, presă pentru călcat pantaloni, terasă la soare, zonă de plajă privată contra cost, piscină în aer liber pe acoperis, sauna, masaj, sala de fitness, teren de golf  la maxim 3 km. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera moderna, luminata natural are in dotare: aer conditionat, WiFi contra cost, statie de incarcare iPod, minibar, TV cu ecran plat si canale prin satelit, apa imbuteliata, seif, telefon, fier de calcat, zona de relaxare, radio, birou, canapea, izolare fonica, fierbator electric, baie cu dus cu efect de ploaie/cada, finisaje din marmura, articole de toaleta gratuite, uscator de par, halate de baie, papuci.

Masa hotel

Mic dejun