Hotel Atana 4*



Descriere hotel

Hotelul Atana 4* este situat în Dubai, la 5 minute de mers cu maşina de Mall of Emirates.  Acesta ofera transfer gratuit cu autobuzul la Plaja Jumeirah, statia de metrou Dubai Internet City si la Mall of Emirates. Oaspetii se delecteaza cu preparatele a 3 restaurante cu specific diferit deschise pe tot parcursul zilei si la Piano Cafe Lounge. Hotelul detine o sala mare de bal care poate fi amenajata modular, sala de nachete, sali de conferinte, o galerie comerciala la parter. De asemenea se poate face plaja poe terasa insorita a piscinei de recreere in aer liber si antrenament la sala de fitness complet utilata.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, aer conditionat, lift, seif, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, zonă pentru fumători, WiFi gratuit in camere, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, magazin de suveniruri/cadouri, camere de familie, camere pentru nefumători, restaurant bufet, restaurant a la carte, room service, terasă la soare, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, sauna, sala de fitness, masaj, schimb valutar, camera de bagaje, serviciu de concierge, birou de turism, fax/copiator, serviciu de secretariat, sali de conferinte si petreceri, spălătorie, curăţătorie chimică, lustruire pantofi, presă pentru călcat pantaloni, club pentru copii. Animalele de companie nu sunt acceptate.  

Camere hotel

Camerele si suitele elegante sunt luminoase si decorate in culori calde. Fiecare camera este dotata cu: aer conditionat, zona de relaxare, birou, seif, statie de calcat, TV, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, telefon, baie cu cada/dus, halate de baie, papuci, uscator de par, articole de toaleta gratuite. 

Masa hotel