Hotel Xperience Kiroseiz Parkland 5*



Descriere hotel

Hotelul Xperience Kiroseiz Parkland 5* este situat la 1 km de pitorescul Golf Naama si detine propria plaja la Marea Rosie. Hotelul are mai multe restaurante care servesc o varietate de preparate tip bufet şi a la carte, precum si mai multe baruri, iar pentru divertismentul pe timpul nopţii se oferă un club de noapte. Oaspetii dispun de un  teren de tenis şi o sală de gimnastică bine echipată, o sală de jocuri cu masă de tenis, darts şi biliard. Oaspeţii se pot relaxa pe şezlongurile din jurul piscinei sau pot face baie pentru a se răcori. Secţiunea separată a pisicnei este destinata copiilor si are tobogane. La zona de spa sunt oferite masaje de relaxare, un jacuzzi şi saună. Hotelul cu 700 de camere apartine lantului hotelier Xperience Hotels.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Xperience Kiroseiz Parkland 5* le ofera oaspetilor sai: room service, pranz la pachet, automat (băuturi), automat (gustări), închirieri auto, serviciu de transfer (gratuit), serviciu de transfer (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vânzare bilete, cameră de bagaje, bancomat, serviciu de concierge, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, presă pentru călcat pantaloni, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, salon de infrumuseţare, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, suită nupţială, ziare, seif, magazine, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, ascensor, încălzire,  zonă pentru fumători, grătar, piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, terasă la soare, teren de tenis, biliard, tenis de masă, darts, sporturi nautice, aqua park, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, zonă de plajă, teren de joacă pentru copii, karaoke, animatori, club de noapte/DJ, restaurant, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, Wi-Fi în zonele publice contra cost.

Camere hotel

Toate camerele au Aer Condiţionat, mobilier modern, balcon cu vedere spre parcul acvatic, TV prin satelit cu ecran plat şi o baie proprie.

Masa hotel

All Inclusive