Hotel Tropitel Naama Bay Hotel 5*



Descriere hotel

Hotelul Tropitel Naama Bay Hotel 5* se află chiar în mijlocul zonei comerciale şi de divertisment din Sharm El Sheikh, în inima golfului Naama. Parcurile naţionale Nabq şi Ras Mohamed sunt situate la 15 minute de mers cu maşina. Cele 8 restaurante de la Tropitel servesc o varietate de mancăruri tradiționale și internaţionale. Puteți savura cocktail-uri şi gustări la barul de langă piscină.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Tropitel Naama Bay Hotel 5* le ofera oaspetilor sai: 8 restaurante  (a la carte), baruri, restaurant (bufet), snack bar, biliard, tenis de masă, darts, scufundări, sporturi nautice, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, baie turcească/baie de aburi, zonă de plajă privată, teren de joacă pentru copii, karaoke, restaurant, bar, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, room service, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, săli de conferinţe şi petreceri, facilităţi VIP în cameră,  WiFi contra cost, seif, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, lift, parcare gratuita cu rezervare.

Camere hotel

Cele 396 de camere oferă balcoane cu vedere la promenada golfului Naama, la zona cu piscine sau la Marea Roşie. Toate sunt dotate cu mini baruri şi TV prin satelit.

Masa hotel

All Inclusive.