Hotel Sultan Gardens Resort 5*



Descriere hotel

Hotelul Sultan Gardens Resort  5* se afla  la 6 km de piața Soho și la 8 km de golful Naama. Aeroportul internaţional Sharm El Sheikh se află la 6 km de complex. Plaja sa cu nisip, pontoanele de deasupra apelor Golfului Sharks, cele patru piscine cu apa dulce si vederea frontala a Insulei Tiran atrag mii de oaspeti an, de an. Cele 5 restaurante ale complexului ofera o gama variata de preparate cu paste de casa, bucătărie Cajun, demonstraţii de gătit live si mancaruri indiene condimentate la restaurantul "House of Spice". Amatorii de fructe de mare se delecteaza pe terasa localului Sea Food Market de pe tarm. Printre atractii se numara si gelateria, cafenaeaua deschisa non stop, lounge barul si barul "Shallal" care serveste gustari si sucuri proaspete. Oaspetii adulti beneficiaza de masajele din zona de spa a hotelului, iar copiii au la dispozitie un teren de joaca si un mini club.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Sultan Gardens Resort  5* le ofear oaspetilor sai: piscină în aer liber (deschisă tot anul), gratar, terasa la spare, gradina, bar, restaurant a la carte, restaurant tip bufet, mic dejun in camera, snack bar, meniuri cu diete speciale la cerere, bar, WiFi gratuit in spatiile publice si contra cost in camere, parcare gratuita cu rezervare, room service, pranz la pachet, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, cameră de bagaje, bancomat, serviciu de concierge, lounge/ cameră cu TV comună, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, săli de conferinţe şi petreceri, fax/copiator, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, suită nupţială, ziare, seif, magazine, camere pentru nefumători, camere de familie, încălzire, teren de tenis, teren de golf (la maxim 3 km), biliard, tenis de masă, scufundări, snorkelling, mini golf, sporturi nautice, sală de fitness, sauna, masaj, spa și centru de wellness, baie turcească/baie de aburi, zonă de plajă, cameră de jocuri, bibliotecă, teren de joacă pentru copii, animatori, club de noapte/DJ, club pentru copii, divertisment de seară.

Camere hotel

Cele 520 de camere decorate in culori calde, beneficiaza de mobilier de lemn, aer condiţionat, TV cu canale prin satelit.

Masa hotel

All Inclusive.