Hotel Sol Y Mar Naama Bay 4*



Descriere hotel

Hotelul Sol Y Mar Naama Bay  4* este amplasat in mijlocul faimosului Naama Bay, la 10 minute de statiunea si Aeroportul International Sharm El Sheikh. Parcul Național Ras Mohammed se afla la 16 km distanta.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 Oaspetii beneficiaza de: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, facilităţi VIP în cameră, serviciu de transfer, zonă pentru fumători, pranz la pachet, camere de familie, camere pentru nefumători, seif, curăţătorie chimică, spălătorie, menaj zilnic, serviciu de calcat, WiFi gratuit in zonele publice, parcare gratuita fara rezervare, terasă, gradina, teren de joacă pentru copii, echipament de joacă pentru exterior, piscină pentru copii, bar, meniu pentru copii, restaurant, meniuri cu diete speciale  la cerere, pranz la pachet, bar la piscină, umbrele de plajă, piscină în aer liber, darts, snorkelling, animatori, divertisment de seară, evenimente sportive live. Animalele de companie nu sunt acceptate.


Camere hotel

 Fiecare camera ofera:  aer condiţionat, balcon, telefon, TV cu ecran plat, birou, cana fierbator, serviciu de trezire, baie cu dus/cada, toaleta, articole de toaletă gratuite. 

Masa hotel

All Inclusive.