Hotel Sea Star Beau Rivage 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Sea Star Beau Rivage 5* este situat pe o plaja privata cu nisip, la 2 km de centrul statiunii Hurghada si la 10 km de  Aeroportul International Hurghada.  

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, bancomat, cameră de bagaje, seif, lift, WiFi contra cost, aer condiţionat, magazine, camere de familie, grădină, terasa, zona de plaja privata cu acces direct, parcare publica gratuita in apropiere fara rezervare, fax/copiator, serviciu de secretariat, sali de conferinte si petreceri, spălătorie, bar, snack bar, restaurant, room service, spa și centru de wellness, sauna, masaj, sală de fitness, baie turcească/baie de aburi, piscină în aer liber, teren de joacă pentru copii, biliard, darts, tenis de masă, mini golf, squash, snorkelling, scufundări, windsurfing, karaoke. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu: aer condiţionat, balcon, incalzire, mini bar, birou, fier de calcat, TV cu ecran plat si canele prin satelit, serviciu de trezire, fierbator electric, baie cu dus, toaleta, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

All Inclusive.