Hotel Royal Albatros Moderna 5*



Descriere hotel

Hotelul Royal Albatros Moderna 5* se afla la 17 km distanta de aeroportul international din Sharm El Sheikh si apartine lantului hotelier Pickalbatros. Plaja cu nisip auriu este la 7 minute de mers pe jos, pe tarmul Golfului Nabq. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, bancomat, serviciu de concierge, cameră de bagaje, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, aer condiţionat, seif, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, camere de familie, magazin de suveniruri/cadouri, salon de frumuseţe, terasă la soare, gradina, zonă de plajă privată cu acces direct, magazine, serviciu de transfer contra cost, bar, restaurant bufet, room service, meniu pentru copii, apa imbuteliata, snack bar, fax/copiator, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, serviciu zilnic de menaj, piscină pentru copii, piscină în aer liber, tobogan acvatic, umbrele, sezlonguri, spa și centru de wellness, masaj, baie turcească/baie de aburi, sauna, club pentru copii, teren de joacă pentru copii, teren de tenis, echipament de tenis, mini golf, biliard, tenis de masă, aqua park,  sporturi nautice, snorkelling, scufundări, animatori, club de noapte/DJ, divertisment de seară. Animalele de companie nu sunt acceptate.     

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu:  aer condiţionat, balcon, mini bar, telefon, TV cu ecran plat, WiFi gratuit, ceas desteptator, fierbator electric, baie cu dus/cada,  articole de toaletă gratuite.

Masa hotel