Hotel Regency Plaza Aqua Park and Spa Resort 5*



Descriere hotel

Hotelul  Regency Plaza Aqua Park and Spa Resort  5* este amplasat in Peninsula Sinai din Golful Nabq, la o distanta de 25 de minute cu mașina de centrul zonei Naama Bay, și la 10 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Sharm El Sheikh. Hotelul cu 780 de camere este inconjurat de  grădini luxuriante si ofera o plaja privata, 4 piscine in aer liber si 12 restaurante cu preparate internationale. Dintre acestea restaurantul Camello International servește preparate din bucătăria italiană autentică, în timp ce restaurantul oriental Falafel și Terasa oferă mancăruri variate egiptene și orientale. Printre atractiile turistice se numara un centru de scufundari, o gama larga de sporturi acvatice si safari cu barca.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul  Regency Plaza Aqua Park and Spa Resort  5* pune la dispozitia oaspetilor sai: piscină în aer liber, grădină, terasă, teren de tenis, tenis de masă, windsurfing, darts, scufundări, snorkelling, sporturi nautice, aqua park, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, baie turcească/baie de aburi, zonă de plajă privată, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, animatori, club de noapte/DJ, club pentru copii, divertisment de seară, restaurant, bar, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, room service, recepţie deschisă non stop, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, spălătorie, curăţătorie chimică, centru de afaceri, salon de infrumuseţare, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, seif, magazine, camere de familie, lift, încălzire, WiFi contra cost in spatiile publice, parcare gratuita fara rezervare.

Camere hotel

Camerele decorate în culori calde sunt dotate cu balcon sau terasă, baie de lux cu marmură și un aparat de ceai/cafea. Unele camere oferă vederea  specatculoasa a Marii Roşii.

Masa hotel

All Inclusive.