Hotel Radisson Blu Resort El Quseir 5*



Descriere hotel

Hotelul Radisson Blu Resort El Quseir 5* este situat in statiunea Marsa Alam, cu vedere la Marea Rosie, la 5 km de El Quseir. Se asigura un serviciu de transfer atat la aeroportul din Marsa Alam, cat si la cel din Hurghada. La centrul de scufundari exista echipament si pentru surfing si snorkelling. Se poate juca tenis sau calari de-a lungul coastei. Restaurantul Sherazade ofera preparate internationale, in timp ce Restaurantul Olivos pregateste specialitati mediteraneene, iar Mosaic serveste preparate locale cum ar fi fileu de miel afumat cu ceai si garnitură de cuscus. La centrul spa se ofera tratamente de intretinere si relaxare, tratamente ayurvedice in atmosfera tipica sudului Indiei. Hotelul  face parte din lantul hotelier Radisson Blu.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, bancomat, schimb valutar, cameră de bagaje, transfer la aeroport contra cost, ziare, seif, aer condiţionat, incalzire, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, terasă la soare, zona de plaja privata cu acces direct, grădină, fax/copiator, serviciu de secretariat, săli de conferinte şi petreceri, bar, meniu pentru copii, restaurant, snack bar, meniuri cu diete speciale  la cerere, grătar, pranz la pachet, room service, mini market, zonă pentru fumători, magazine, salon TV,  închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, WiFi gratuit, capelă/altar, suită nupţială, facilităţi VIP în cameră, camere de familie, camere pentru nefumători, magazin de suveniruri/cadouri, salon de frumuseţe, spălătorie, curatatorie chimica, serviciu de calcat, babysitting/servicii pentru copii, echipament de joacă pentru exterior, club pentru copii, teren de joacă pentru copii, spa și centru de wellness, masaj, sauna, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, sală de fitness, piscină în aer liber, animatori, karaoke, club pentru copii, divertisment de seară, bibliotecă, biliard, tenis de masă,  darts, inchirieri biciclete, scufundări, snorkelling, echitatie. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera ofera: aer condiţionat,  TV cu ecran plat si canale prin satelit, WiFi gratuit, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, minibar, seif, telefon, birou, radio,  fier de călcat, serviciu de trezire, fierbător electric, terasă, baie cu dus/cada, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, toaletă.

Masa hotel

All Inclusive