Hotel Panorama Bungalows Aqua Park 5*



Descriere hotel

Hotelul Panorama Bungalows Aqua Park 5* se afla la 15 minute de mers cu masina de centrul statiunii Hurghada si la 20 de km de aeroportul international. Complexul construit in stil grecesc ofera centru spa, plaja privata, piscine pentru adulti si copii, scoala de kite-surfing si camere moderne.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, WiFi gratuit in zonele publice, aer condiţionat, incalzire, seif, lift, zonă pentru fumători, transfer la aeroport contra cost, salon TV, magazine, închirieri auto, parcare gratuita in apropiere fara rezervare, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi VIP în cameră, salon de frumuseţe, bar, grătar, snack bar, restaurant, terasă la soare, gradina, zona de plaja privata, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, sauna, masaj, sală de fitness, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, club pentru copii, teren de joacă pentru copii, animatori, club de noapte/DJ, divertisment de seară,  sporturi nautice, snorkelling, biliard, tenis de masă, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, fax/copiator, serviciu de secretariat, sali de conferinte si petreceri. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera detine: aer conditionat, balcon, birou, mini bar, seif, telefon, incalzire, TV cu canale prin satelit, baie cu dus/cada, uscător de păr, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel