Hotel Palm Beach Resort 4*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Palm Beach Resort 4* ofera o vedere superba a Marii Rosii la 13 km distanta de Aeroportul Internaţional Hurghada. Oaspetii beneficiaza de tratamente spa si masaje la centrul de wellness, programe de divertisment, alte activitati si jocuri antrenante organizate de animatori pe tot parcursul zilei. La clubul de scufundari Aquarius amatorii pot practica scufundari, snorkelling, windsurfing si alte sporturi acvatice. Restaurantul serveste preparate tip bufet din gastronomia locala si internationala, iar barul ofera gustari usoare si bauturi racoritoare.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Palm Beach Resort 4*  ofera: 2 piscine în aer liber, terasă la soare, gradina, terasa, restaurant (bufet), mic dejun în cameră, bar, snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), seif, lift, camere de familie, încălzire, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, magazine, internet prin cablu contra cost in centrul de afaceri, parcare gratuita fara rezervare, room service, pranz la pachet, transfer de la/la aeroport (contra cost), închirieri auto, schimb valutar, recepţie deschisă non stop, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, bancomat, serviciu de concierge, spălătorie/curăţătorie chimică, serviciu de călcat, presă pentru călcat pantaloni, săli de conferinţe şi petreceri, fax/copiator, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, teren de joacă pentru copii, animatori, cameră de jocuri, bibliotecă, biliard, tenis de masă, teren de tenis, darts, windsurfing, scufundări, snorkelling, saună, sală de fitness, spa și centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj.

Camere hotel

Toate cele 395 de camere sunt decorate in culori calde, au mobilier din lemn si sunt prevazute cu aer conditionat, balcoane,TV prin satelit, mini baruri, bai proprii.

Masa hotel

All Inclusive.