Hotel Lotus Bay Beach Resort & Garden 4*



Descriere hotel

Hotelul Lotus Bay Beach Resort & Garden 4* este situat la 57 km de aeroport si la 60 km de centrul orasului Hurghada, pe malul marii. A fost construit in anul 1992. De atunci se face anual renovare partiala. Hotelul Lotus Bay Beach Resort & Garden 4* este alcatuit din cladirea principala de 2 etaje (doar receptie) si un complex de bungalow-uri de 2 si 3 etaje si dispune de 224 camere: 220 Garden View Room si Sea View Room (max. 2+1 persoane), Suite.
Se accepta plata cu carduri de credit: Visa, MasterCard, American Express.
Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.
Hotelul detine un spatiu verde foarte frumos amenajat si camere de dimensiuni medii si confortabile. De asemenea mai dispune si de o plaja de nisip si intrare lina in mare. Este recomandat pentru un sejur relaxant cu familia.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Lotus Bay Beach Resort & Garden 4* ofera oaspetilor sai un restaurant, 
3 baruri, piscina exterioara (fara incalzire), spalatorie (contra cost), medic la cerere (contra cost), coafor (contra cost), internet-cafe (contra cost), schimb valutar si magazine.
Relaxare si sport: Gratuit: sala fitness, volei pe plaja, mini-fotbal, darts, aerobic,
program de animatie, polo pe apa si bocce.  
Contra cost: masaj, teren tenis, inchiriere rachete tenis, tenis de masa, biliard, squash, windsurfing si centru diving.
Copii: sectiune pentru copii in piscina exterioara (fara incalzire), loc de joaca
scaune speciale pentru copii in restaurant, mini-club (4-10 ani) si baby cot (la cerere la receptie - gratuit).
Plaja este privata cu nisip iar in apropiere sunt corali. Pe plaja exista un ponton. Umbrelele, sezlongurile, saltelele, prosoapele de plaja sunt oferite gratuit, iar la piscina de asemenea umbrelele, sezlongurile, saltelele sunt oferite gratuit.
 

Camere hotel

Camerele hotelului dispun de dus, minibar, seif (la receptie, gratuit), aer conditionat individual, TV prin satelit, telefon, balcon sau terasa (nu la toate camerele), pardoseala – gresie, curatenia in camera se efectueaza zilnic iar schimbarea lenjeriei se face de 2 ori pe saptamana.

Masa hotel

Demipensiune.
All Inclusive.