Hotel Le Pacha 4*



Descriere hotel

Hotelul Le Pacha 4* are o plajă privată şi oferă camere cu aer condiţionat şi balcon privat. Fiecare cameră are vedere la zona amenajată pentru piscină sau la Marea Roșie. La plajă puteți practica windsurfing şi snorkelling.
Camerele hotelului Le Pacha includ o zonă de relaxare cu TV prin satelit. Fiecare cameră are minibar şi baie.
Hotelul Le Pacha 4* este amplasat la 5 km de aeroportul din Hurghada, in centrul orasului, pe malul marii. Hotelul a fost construit in 1997 iar ultima renovare partiala a fost facuta in anul 2011. Este alcatuit dintr-un complex de corpuri de 3 etaje si bungalow-uri de 1 etaj. Complexul insumeaza un total de 258 camere: 214 standard room (max. 3+1 persoane, 24-30 mp), Royal Suite si Junior Suite.
Se accepta plata cu carduri de credit: Visa, Master Card.
Hotellul nu accepta cazare cu animale de companie.
Comentariul nostru:
Hotelul Le Pacha 4* este amplasat in centrul orasului. In apropriere se afla numeroase restaurante, baruri si magazine. Este recomandat pentru tineri si familii.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Le Pacha 4* ofera oaspetilor sai 4 restaurante (2 restaurante a la carte), 5 baruri, piscina exterioara (fara incalzire), spalatorie (contra cost), internet (contra cost), curatatorie chimica (contra cost), mai multe magazine, coafor (contra cost), medic la cerere (contra cost).
Relaxare si sport: Gratuit: bocce, tenis de masa, volei pe plaja, aerobic, aqua-aerobic, darts, polo pe apa, discoteca (bauturile contra cost) si muzica live.
Contra cost: sauna, masaj, jacuzzi, baie cu aburi, biliard, sala fitness, centru diving si show-uri de divertisment.
Copii: piscina (fara incalzire), sectiune pentru copii in piscina (fara incalzire), loc de joaca, scaune pentru copii in restaurant, mini-zoo, club pentru copii si baby cot (la cerere).
Plaja: Plaja Hotelului Le Pacha 4* este proprie, cu nisip si pietris. Pe plaja exista un ponton. Umbrelele, sezlongurile, saltelele si prosoapele sunt gratuitee. La piscina: umbrelele, sezlongurile, saltelele si prosoapele sunt oferite gratuit. Se recomanda incaltaminte speciala.

Camere hotel

Camerele hotelului Le Pacha 4* dispun de room service - contra cost, foehn, pardoseala cu gresie, balcon sau terasa (nu la toate camerele), cada, telefon, aer conditionat individual, minibar - contra cost, seif - in camera (oferit gratuit), curatenia in camera se face zilnic (la cerere) iar schimbarea lenjeriei se face de 3 ori pe saptamana (la cerere).

Masa hotel

All Inclusive.