Hotel Labranda Makadi Garden 4*



Descriere hotel

Hotelul Labranda Makadi Garden 4* este situat în Golful Makadi cu acces direct la plaja privata a clubului Labranda Makadi. Hotelul apartine lantului hotelier Labranda Hotels si ofera oaspetilor facilitati moderne si de practicare a  sporturilor nautice.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, bancomat, cameră de bagaje, serviciu de concierge, aer condiţionat, incalzire, transfer la aeroport contra cost, camere de familie, salon de frumusete, lift, seif, magazin de suveniruri/cadouri, magazine, spălătorie, serviciu de calcat, serviciu zilnic de menaj, jocuri și puzzle-uri, parcare gratuita fara rezervare, WiFi gratuit in zonele publice, bar, restaurant, room service, pranz la pachet, terasă, gradina, șemineu în aer liber, mobilier de gradina, terasă la soare, zonă de plajă privată, spa și centru de wellness, sauna, sala de fitness, masaj, cameră de aburi, lounge spa/zonă de relaxare, piscină în aer liber, umbrele, sezlonguri, prosoape, piscina pentru copii, aerobic, muzica live, teren de tenis, echipament de tenis, squash,  tenis de masă, echitatie, darts, biliard, snorkelling, scufundări, windsurfing, animatori, divertisment de seară. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera dispune de: aer conditionat, incalzire, seif, zona de relaxare, balcon, TV cu ecran plat si canale prin satelit, birou, telefon, mini bar, canapea, baie cu dus/cada, uscator de par,  articole de toaletă gratuite.

Masa hotel