Hotel Jaz Mirabel Beach 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Jaz Mirabel Beach 5* se afla in Nabq Bay, la 11 km de aeroprotul din Sharm El Sheikh si la 25 de km de Golful Naama.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 Oaspetii au la dispozitie: receptie, schimb valutar, magazine, internet cafe, spalatorie, parcare, sala de conferinte si petreceri, 2 restaurante, 3 restaurante a la carte, 8 baruri, aqua park, 4 piscine in aer liber (2 piscine incalzite iarne), 5 tobogane cu apa, centru spa, salon de frumusete, medic la cerere, WiFi gratuit, 2 piscine pentru copii, mini club pentru copiii de 4-12 ani, loc de joaca, mini discoteca, animatori, meniu pentru copii, babysitting la cerere, sauna, jacuzzi, baie cu aburi, sala de fitness, masaj, biliard, centru de scufundari, sporturi nautoece, aqua aerobic, polo pe apa, tenis de masa, darts, bocce, teren de tenis, mini fotbal, aerobic, baschet, volei pe plaja, divertisment de seara, discoteca, muzica live, animatori, plaja cu nisip, umbrele de plaja, sezlonguri. Animalele de companie nu sunt acceptate.


Camere hotel

 Fiecare camera ofera: aer conditionat, telefon, TV, mini bar, balcon/terasa, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, seif, room service, WiFi gratuit, menaj zilnic, baie cu dus/cada, uscator de par.

Masa hotel

All Inclusive.