Hotel Jaz Belvedere 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Jaz Belvedere 5* este situat chiar pe Plaja Montaza, la doar 10 km de Aeroportul Internațional din Sharm El Sheikh și la 20 km de centrul orașului Sharm El Sheikh. Acesta este unul dintre cele mai rafinate hoteluri din Sharm El Sheik şi este amenajat cu influenţe în stil arab-marocan tradițional. Serviciile oferite sunt personalizate, programele de divertisment sunt de foarte buna calitate, exista  facilităţi excepţionale pentru  scufundări, hotelul aflandu-se într-una dintre cele mai frumoase zone de scufundări din lume. Complexul face parte din lantul hotelier Jaz Hotels & Resorts si are 317 camere.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Jaz Belvedere 5* le ofera oaspetilor sai: piscină în aer liber (deschisă tot anul), terasă la soare,  grădină, terasa, bar, restaurant bufet, restaurant a la carte, snack bar, WiFi contra cost in spatiile publice, parcare publica gratuita fara rezervare, camere pentru nefumători, camere de familie, seif, recepţie deschisă non stop, serviciu de transfer (contra cost), schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, spălătorie, curăţătorie chimică, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, divertisment de seară, club de noapte/DJ, animatori, club pentru copii, teren de joacă pentru copii, zonă de plajă, baie turcească/baie de aburi, cadă cu hidromasaj, masaj, sală de fitness, saună, sporturi nautice, snorkelling, scufundări, darts, tenis de masa, teren de tenis.

Camere hotel

Camerele pardosite cu gresie au in dotare aer conditionat, TV, balcoane/terase mobilate, zone de relaxare, telefoane, bai cu dusuri si articole de toaleta.

Masa hotel

All Inclusive.