Hotel Jasmine Palace Resort 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Jasmine Palace Resort 5* este situat in Hurghada  la 16 km de noul port de agrement și la 18  km de Insula Giftun. Aeroportul Internațional din Hurghada este la 12 km distanta. Cele 5 restaurante ofera preparate locale si internationale, iar cele 6 baruri servesc bauturi, gustari si ofera divertisment de seara. La cerere se ofera facilitati pentru sporturi acvatice.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Jasmine Palace Resort 5* le ofera oaspetilor sai: piscină în aer liber (deschisă tot anul), terasă, recepţie deschisă non stop, 4 restaurante (a  la carte),  restaurant (bufet), 6 baruri, serviciu de concierge, cameră de bagaje, săli de conferinţe şi petreceri, serviciu zilnic de menaj, spălătorie, serviciu de călcat, seif, camere pentru nefumători,  camere de familie, aer condiţionat, parcare gratuita fara rezervare, WiFi in spatiile publice contra cost (5 USD/ora), sporturi nautice, biliard, masaj,  divertisment de seară, club de noapte/DJ, teren de joacă pentru copii, club pentru copii.

Camere hotel

Fiecare din cele 400 de camere oferă un balcon cu vedere la piscină sau la grădină, TV cu ecran plat, aer condiționat, mini bar, baie cu cadă sau duș.

Masa hotel

All Inclusive.