Hotel Hurghada Marriott Red Sea Beach Resort 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

 Hotelul Hurghada Marriott Red Sea Beach Resort 5* se afla la 10 minute de mers cu masina de portul de agrement si aeroportul din Hurghada si la 8 km de centrul districtului Al-Dahar.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, bancomat, cameră de bagaje, bar, restaurant, room service, mic dejun în cameră, automat  gustări si bauturi, ziare, transfer la aeroport contra cost, lift, ziare, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, seif, zonă de plajă privată cu acces direct, terasă, parcare publica gratuita fara rezervare, masaj, sauna, sală de fitness, piscină în aer liber, fax/copiator, centru de afaceri, săli de conferinte şi petreceri, WiFi gratuit in zonele publice, internet prin cablu contra cost in camere. Animalele de companie nu sunt acceptate. 


Camere hotel

 Fiecare camera ofera: aer conditionat, seif, mini bar, balcon, birou, telefon, masina de cafea, TV cu ecran plat si canae prin satelit/cablu, cana fierbator, baie cu dus/cada, toaleta, uscator de haine, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel