Hotel Giftun Azur Resort 3*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Giftun Azur Resort 3* inconjurat de grădini luxuriante cu palmieri se afla la 3 km de Aeroportul Internațional Hurghada si ofera 7 restaurante, 7 baruri, piscine in aer liber, camere spatioase si confortabile, sporturi nautice, snorkelling, plimbari cu barca banana, scufundari si altele. Hotelul apartine lantului hotelier Azur Hotels & Resorts.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, bancomat, schimb valutar, cameră de bagaje, grădină mobilata, terasă, zonă de plajă privată cu acces direct, seif, aer condiţionat, închirieri auto, WiFi gratuit in centrul de afaceri, facilităţi VIP în cameră, camere de familie, camere pentru nefumători, salon de frumuseţe, magazine, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, serviciu zilnic de menaj, bibliotecă, babysitting/servicii pentru copii, club pentru copii, teren de joacă pentru copii, piscină pentru copii, bar, restaurant bar la piscină, snack bar, muzica live, divertisment de seară, animatori, club de noapte/DJ,  sporturi nautice, snorkelling, caiac, scufundări, pescuit, teren de tenis, echipament de tenis, squash, tenis de masă, biliard, umbrele de plajă, prosoape de piscină, piscină incalzita in aer liber, spa și centru de wellness, masaj, sală de fitness, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, saună. Animalele de companie sunt acceptate gratuit.   

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu: aer condiţionat,  TV cu ecran plat si  canale prin satelit, incalzire, minibar, telefon, serviciu de trezire,  fierbător electric, baie cu dus/cada,  uscător de păr, toaleta. 

Masa hotel

All Inclusive