Hotel Cleopatra Luxury Resort 5*



Descriere hotel

Hotelul Cleopatra Luxury Resort 5* se afla in Golful Nabq, la 17 km distanta de Golful Naama. Acest complex de vacanta oferă un program de animație bogat, inclusiv cursuri de aqua fitness dimineața, cu antrenor personal, și cursuri săptămanale de tenis. Restaurantul "Red Sea Wharf" servește fructe de mare. Oaspetii se pot delecta cu bauturi fine la cele  trei baruri, in pub sau la clubul de noapte.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Cleopatra Luxury Resort 5* dispune de o paleta diversificata de servicii si facilitati: piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, terasă la soare, WiFi gratuit in spatiile publice, internet prin cablu gratuit in camere, parcare gratuita fara rezervare, ziare, seif, magazine, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, lift, room service, închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, bancomat, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat,  săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, restaurant, snack bar, bar, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), teren de tenis, biliard, tenis de masa, darts, scufundari, snorkelling, sporturi nautice, sala de fitness, spa si centru de wellness, masaj, zona de plaja, teren de joaca pentru copii, karaoke, animatori, club de noapte/DJ, mini club pentru copii.

Camere hotel

Cele 300 de camere decorate elegant sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, aer condiționat și mini bar.

Masa hotel

Demipensiune.