Hotel Cleopatra Luxury Beach Resort 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul  Cleopatra Luxury Beach Resort 5* destinat exclusiv adultilor (+ 18 ani), este situat pe plaja  din Golful Makadi, la aproximativ 10,4 km de Makadi Water World, la 20 de km de Aqua Park, la 25 de km de Marele Acvariu din Hurghada si la 40 de minute de mers cu masina de Aeroportul International Hurghada.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: receptie deschisa nonstop, serviciu de concierge, camera de bagaje, lift, gradina, zona pentru fumatori, spalatorie/curatatorie chimica, sali de conferinte, serviciu de secretariat nonstop, 4 restaurante, 2 baruri/lounges, room service nonstop, umbrele de plaja, sezlonguri, piscina in aer liber, sala de fitness, teren de tenis, tratamente spa, scufundari, volei, biliard, WiFi gratuit. Nu exista parcare disponibila. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

 Fiecare camera este inzestrata cu: aer conditionat, mini bar, terasa/balcon mobilat(a), aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, birou, TV cu ecran plat si canale prin satelit, telefon, WiFi gratuit, ziare, menaj zilnic, seif, baie cu dus/cada, toaleta, uscator de par, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

Demipensiune.