Hotel Caves Beach Resort 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Caves Beach Resort 5* destinat exclusiv adultilor (+ 16 ani), este situat in districtul Al Ahyaa din statiunea Hurghada, la 17 km de noul port de agrement, la 18 km de Aeroportul International Hurghada, la 23 de km de  Grand Aquarium si la 27 de km distanta de Senzo Mall. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, bancomat, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, birou de turism, seif, aer condiţionat, incalzire, serviciu de transfer, magazine, suită nupţială, facilităţi VIP în cameră, camere pentru nefumători, magazin de suveniruri/cadouri, minimarket, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, bar, room service, snack bar, restaurant, pranz la pachet, gratar, parcare publica gratuita fara rezervare, zonă de plajă privată cu acces direct, terasă la soare, gradina, săli de conferinte şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, WiFi gratuit in zonele publice, spa și centru de wellness, masaj, baie publică, umbrele de plajă, sezlonguri, piscină în aer liber, biliard, tenis de masa, snorkelling, windsurfing, scufundări, animatori, divertisment de seară, club de noapte/DJ, menaj zilnic, spălătorie/curăţătorie chimică, serviciu de calcat. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera este dotata cu: TV cu canale prin satelit, baie cu dus/cada, uscator de par, toaleta, articole de toaleta gratuite. Unele camera au zona de relaxare, iar o parte din ele au balcon sau terasa.

Masa hotel

All Inclusive.