Hotel Baron Palms Resort 5*



Descriere hotel

Hotelul  Baron Palms Resort 5* este un complex tip boutique destinat exclusiv adultilor (+16 ani), cu vedere la Marea Roșie și o plajă privată de 600 de metri lungime, situat în Golful Ras Narany din Sharm El Sheikh. La 3 km distanta se afla Piata Soho, la 8 km este Aeroportul Internaţional Sharm El Sheikh, iar la 15 km se gaseste Golful Naama.  

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, bancomat, schimb valutar, serviciu de concierge, cameră de bagaje, transfer la aeroport contra cost, WiFi gratuit in zonele publice si contra cost in camere, seif, aer condiţionat, magazine, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, mini market, parcare gratuita fara rezervare, restaurant, room service, grădină, terasă la soare, zonă de plajă privată cu acces direct, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de secretariat, fax/copiator, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, serviciu zilnic de menaj, animatori, divertisment de seară, teren de tenis, snorkelling, scufundări, darts, biliard, tenis de masă, spa și centru de wellness, sauna, masaj, baie turcească/baie de aburi, sală de fitness, piscină în aer liber. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera are in componenta: aer condiţionat, seif, balcon, telefon, TV cu ecran plat si canale prin satelit, mini bar, fierbător electric, WiFi contra cost,  baie cu dus/cada, toaleta, uscător de păr, halate de baie,  articole de toaletă gratuite.

Masa hotel