Hotel Tryp Habana Libre 5*



Descriere hotel

Hotelul Tryp Habana Libre 5* este situat chiar in centrul orasului Havana, in locul unde incepe "La Rampa", centrul celor mai importante ministere, a Universitatii din Havana si a vietii nocturne. Hotelul  se afla  la numai 500 m fata de riviera Havanei si la mica distanta de centrul istoric al orasului, inclus in Patrimoniul umanitatii din 1982. Intre punctele de interes se afla: Catedrala (4 km), Portul (4 km), Centrul de Congrese si Conventii (10 km), Aeroportul International (17 km), frumoasele Playas del Este (20 km).

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Tryp Habana Libre 5* dispune de: 4 restaurante, cafenea, 4 baruri, grill bar, piscina exterioara (contra cost) pentru adulti si copii, cabaret, sala de reuniuni, curatatorie/spalatorie, centru de afaceri, coafor, boutique, magazin de souvenir-uri si presa, mini-market, baby sitter, casa de schimb valutar, parcare, galerie comerciala, birou de turism.

Camere hotel

Hotelul detine 572 de camere dispuse pe 25 de etaje. Fiecare din acestea are: Aer Conditionat, seif (contra cost), baie proprie, telefon direct, uscator de par, TV satelit, frigider, room service non stop.

Masa hotel

Mic dejun