Hotel Sol Sirenas Coral Resort 4*



Descriere hotel

Hotelul Sol Sirenas Coral Resort 4* face parte din cunoscutului lant hotelier Sol Melia si este amplasat direct pe plaja cu nisip alb din Varadero, lunga de cativa kilometri. Distanta pana in centrul statiunii este de cca 4 km.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Sol Sirenas Coral Resort 4* este format din mai multe cladiri de 4 nivele situate in mijlocul unei gradini tropicale cu o suprafata de 40 000 mp, in jurul unei zone frumos amenajate ce include 3 piscine, poolbar, swim-up bar, bazine integrate pentru copii si terase (sezlonguri, umbrele de soare si la piscina si la plaja fara costuri suplimentare; prosoape de baie cu garantie). Un Club-House ofera oaspetilor informatii despre programul zilei si aparatele de sport disponibile.
Complexul mai dispune de snack bar (deschis 24h), 2 baruri si 7 restaurante: 2 restaurante principale/bufet, un restaurant grill, precum si restaurante cu specific italian, cubanez si asiatic. Oferta este completata de un magazin cu suveniruri, o frizerie, internet si serviciu medical (toate contra cost).  Pentru petrecerea timpului liber exista programe de agrement variate si reprezentatii de teatru seara, plus muzica live. Pentru cei mici exista un Baby club (pana la 4 ani) si un Kids Club (5-12 ani) cu loc de joaca si camera de joaca.
Activitati sportive incluse: sauna, centru fitness, terenuri de tenis, hidrobiciclete, navigatie, windsurf, catamaran, scufundari in piscina, echipament de snorkeling pe plaja, baschet, volei, tenis de masa, biliard.
Contra cost: masaj, scufundari, inchirieri de masini, teren de golf cu 18 gauri in apropiere -greenfee redus pentru oaspetii hotelului.

Camere hotel

Camerele standard, confortabil mobilate, dispun de baie, WC, Aer Conditionat, TV prin satelit, telefon, seif, un dulap mic si balcon sau terasa.
Camerele Junior suite sunt echipate la fel, dispunand in plus de un living separat.
Camerele Family Junior suite Caracol au in plus un living cu minibar, precum si un dormitor separat cu baie.

Masa hotel

All inclusive.