Hotel Roc Presidente 4*



Descriere hotel

Hotelul Roc Presidente 4* se afla pe Avenida de los Presidentes  intr-o oaza incantatoare, in vecinatatea Malecon si a uneia din excentricitatile Havanei-"monumentul pantofilor". In Havana oricine are o adevarata pasiune pentru incaltaminte si de aceea sunt mai multe magazine de incaltaminte pe kilometru patrat decat oriunde altundeva.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul  Roc Presidente 4* dispune de: Aer Conditionat, cafenea/snack bar, birou d einchiriat masini, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, ascensoare, fax, galerie, bucatarie internationale, acces la internet  de la calculatorele hotelului, spalatorie si serviciu de calacat, bar in lobby, masaj, plati cu Mastercard si Visa, servicii medicale, schimb valutar, club de noapte, discoteca, piscina, snack bar, restaurant, paza non stop, magazine de suveniruri/cadouri, solar, telefon, terasa, birou de turism, TV bar (canale internationale si video.

Camere hotel

Fiecare camera are: baie, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, uscator de par, Aer Conditionat, seif, mini bar/frigider, room service, TV satelit, telefon.

Masa hotel

Mic dejun