Hotel NH Capri 4*



Descriere hotel

Hotelul  NH Capri 4* este situat in centrul orasului Havana, in Vedado, foarte aproape de cele mai cunoscute cluburi de noapte, de piata de arta si ambarcatiuni La Rampa si faimosul Malecon cu casele sale pastelate de-a lungul tarmului. Celelalte atractii de varf ale capitatlei sunt foarte accesibile cu taxiul. Piata Revolutiei se gaseste la numai 10 minute de mers cu masina de hotel, iar la 30 de minute distanta se afla Capitolia Nacional. Hotelul isi ospateaza vizitatorii in 3 restaurante si 3 baruri, din care doua ofera vederi spectaculoase ale orasului si muzica live traditioanala si internationala. Pe terasa de pe acoperis se gaseste o piscina larga.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul  NH Capri 4* dispune de: piscina in aer liber, sala de gimnastica, masaj, sauna, baie de aburi, echipament audiovizual, centru de afaceri, sali de conferinte si petreceri, 3 restaurante, 3 baruri, room service non stop, cafenea, Wi-Fi, paracre gratuita, ziare in lobby, servicii concierges, schimb valutar, spalatorie, receptie deschisa non stop, paza non stop, aer conditionat, camere interconectate, ascensoare, personal multilingv.

Camere hotel

Camerele de diferite tipuri  decorate modern sunt izolate fonic si ofera Aer Conditionat, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, Wi-Fi, telefon, TV satelit si canale de filme, birou, fier si masa de calcat, mini bar, seif, zona de relaxare, baie cu dus si uscator de par.

Masa hotel

Mic dejun.