Hotel Memories Miramar 4*



Descriere hotel

Hotelul Memories Miramar 4* este locul ideal de petrecere a vacantei cu familia, pentru oamenii de afaceri si tinerii casatoriti care vin in luna de miere. Hotelul este amplasat in inima Miramarului, eleganta zona comerciala, diplomatica si de locuinte a Havanei cu vederi superbe ale oceanului, la numai 15 minute distanta de Aeroportul International Havana, la 10 minute de Colonial Havana si la 5 minute de plaja. La 2,5 km distanta se gaseste Pabexpo Exhibition Cetre si la 1 km se afla Cuba`s National Aquarium.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Memories Miramar 4* le ofera oaspetilor sai: Aer Conditionat, birou de informatii, sala de gimnastica, piscina pentru copii, bar, cutie de valori, parcare, 2 restaurante, bar la piscina, in lobby si snack bar, schimb valutar, piscina in aer liber, sala de conferinte, 6 terenuri de tenis, baby sitting la cerere, masaj, sauna, salon de frumusete, volei acvatic, solar, teren de squash, echipament sportiv, inchirieri masini, birou de turism, zone pentru nefumatori.

Camere hotel

Cele 427 de camere de diferite tipuri sunt distribuite pe 5 etaje si sunt prevazute cu urmatoarele dotari: Aer Conditionat, radio, TV prin cablu, telefon, seif, mini bar, Wi-Fi, izolare fonica, baie cu uscator de par.

Masa hotel

Mic dejun.