Hotel Iberostar Tainos 4*



Descriere hotel

Hotelul Iberostar Tainos 4* este situat pe frumoasa plaja de pe coasta de nord a insulei Cuba. Hotelul este decorat in stilul traditional caraibian si este destinat vacantelor petrecuta in cuplu sau in familie cu copiii. Resortul este inconjurat de frumoase gradini tropicale si isi imbie oaspetii atat cu activitati de recreere pentru intreaga familie, cat si cu cele mai gustoase preparate ale bucatariei cubaneze si internationale. Plaja spectaculoasa Varadero constituie o mare atractie pentru turisti prin intinderea de nisip fin, alb si culoarea turquoise a apei. Acest hotel constituie un cadru ideal pentru organizarea de nunti, dar si pentru petrecerea lunii de miere.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Iberostar Tainos 4* dispune de urmatoarele facilitati: supermarket, minimarket, magazin de cadouri, serviciu medical (contra cost), teren de joaca, masaj, scufundari, piscina pentru copii, supraveghere copii (la cerere), sala de fitness, curs de golf in apropiere, seif, Internet cafe, prosoape  la piscina, miniclub copii (4-7 ani), sauna si baie turceasca, sporturi pe apa, TV prin satelit, Aer Conditionat, mini bar.

Camere hotel

Hotelul detine un numar de 272 camere confortabile dintre care 136 sunt camere duble cu 2 paturi si 136 sunt camere cu paturi duble. Camerele au Aer Conditionat, telefon, TV satelit, seif cu taxa, mini bar reumplut la cateva zile, baie cu dus si cada, uscator de par, balcon, vedere la ocean sau la gradina.
 

Masa hotel

All inclusive