Hotel Princess Golden Beach 4*



Descriere hotel

Hotelul Princess Golden Beach 4*se afla la numai 120 de metri de faimoasa plaja Golden Beach din insula Thassos, in Skala Panagia, si a fost inaugurat in mai 2015, fiind primul hotel cu oferta All Inclusive din aceasta zona. Orasul Thassos se afla la distanta de 15 minute cu masina. Ambianta deosebita creata de lantul muntos cu padurile sale de un verde intens si apele de clestar ale Marii Egee, precum si serviciile de mare profesionalism imbinate cu traditionala ospitalitate elena il recomanda ca pe o destinatie de vacanta de mare interes. Plaja hotelului se afla la 50 de metri distanta iar beach barul Cielo cu sezlonguri si umbrele se afla la numai 200 de metri de hotel.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Princess Golden Beach 4*ofera o piscina in aer liber, sezlonguri si umbrele la piscina, bar in aer liber, terasa, gradina, sala de gimnastica, club pentru copii, programe de animatie de zi si de seara, receptie deschisa non stop, room service, restaurant, WLAN gratuit in intregul hotel, seifuri, babysitting contra cost (la cerere).

Camere hotel

Camerele mobilate simplu sunt prevazute cu aer conditionat, balcon cu vedere la munte sau cu vedere partiala la mare, baie cu dus.

Masa hotel

Mic dejun;
All Inclusive.