Hotel Lagomandra Hotel & Spa 4*



Descriere hotel

Lagomandra Hotel & Spa 4* este situat la 250 de metri de plaja cu steag albastru Lagomandra, la poalele Muntelui Itamos si la doar 6 km de oraşelul Neos Marmaras. Hotelul este legat de plaja printr-un pod pietonal.  Restaurantul principal serveste un mic dejun tip bufet si cina, iar taverna de pe plaja ofera specialitati grecesti, europene si preparate din peste proaspat. La snack barul de langa piscina se servesc gustari si bauturi.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, încălzire, transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (contra cost), lift, seif, zonă pentru fumători, WiFi gratuit, lounge cu TV, minimarket propriu, magazine, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare,  salon de frumuseţe, camere pentru nefumători, magazin de suveniruri/cadouri, room service, piscină în aer liber, terasă la soare,  grădină, bar, restaurant, snack bar, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, serviciu de concierge, serviciu zilnic de menaj, fax/copiator, teren de joacă pentru copii, club pentru copii, acces imediat la plajă, zonă de plajă privată, drumeţii, tenis de masă, biliard, teren de joacă pentru copii, cameră de jocuri, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, saună, masaj, sală de fitness,  scufundări,  sporturi nautice, divertisment de seară. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Cele 120 de camere  spatioase sunt dotate cu verande sau balcoane cu vedere la gradina, TV prin satelit,  frigidere si uscatoare de par.

Masa hotel

Demipensiune.