Hotel Grand Nefeli 4*



Descriere hotel

Hotelul Grand Nefeli 4*  este situat chiar pe Plaja Ponti si detine camere, suite si apartamente ale caror balcoane au vedere la Golful Vassiliki sau la munte. Hotelul se afla la 5 km de renumita plaja Porto Katsiki si la 33 de km de orașul Lefkada. Aeroportul National Aktion este situat la 60 de km distanta. Pe Plaja Ponti se iau lectii de windsurfing. La biroul de turism se organizeaza croaziere, excursii si se ofera informații despre tururile si obiectivele turistice din regiune. Hotelul are 2 piscine in aer liber, dintre care una este destinata copiilor. Snack barul de la piscina serveste micul dejun cu ingrediente locale, iar la barul hotelului se ofera gustari sau  cocktail-uri.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii dispun de urmatoarele facilitati: recepţie deschisă non stop, transfer de la/la aeroport  contra cost, serviciu de transfer  contra cost, grădină, aer condiţionat, lift, seif, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, piscină în aer liber  deschisă în sezon, terasă, prosoape la piscină, room service, bar, grătar, restaurant a la carte, snack bar, WiFi gratuit, parcare gratuita in apropiere fara rezervare, închirieri auto, birou de turism, cameră de bagaje, vestiare, inchirieri biciclete contra cost, fax/copiator, spălătorie, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, magazine, camere de familie, camere pentru nefumători, minimarket, magazin de suveniruri/cadouri, spa și centru de wellness, masaj, sală de fitness, baie turcească/baie de aburi, saună, acces imediat la plajă, zonă de plajă privată, ciclism, echitatie, drumeţii, sporturi nautice, snorkelling, caiac, windsurfing, pescuit, scufundări. Animalele de companie nu sunt acceptate.


Camere hotel

Fiecare unitate de cazare detine: aer condiționat, TV cu ecran  plat, frigider, baie  cu dus, uscator de par. Unele apartamente au chicinete cu plite de gatit, cuptoare cu microunde si zone de luat masa.

Masa hotel

Fara masa.